Zenekompót, egy hét zene Sárváron

Zenekompót, egy hét zene Sárváron

A járvány lecsengésével újraindul a MacskaFészek vendégház környezetében a kulturális élet. A közeli Sárvár kulturális központjában, a Nádasdy várban július elején minden este egy-egy koncerttel készülnek.

Július 5. és 11. között minden este más zenei műfaj előadója mutatkozik be, vagy tér vissza a Nádasdy-vár színpadára. Lesz retro muzsika, jazz, slágerzenék és blues is, mindenki megtalálhatja tehát a zenei ízlésének megfelelő programot. A hét részletes programját itt találod.

A koncertek védettségi igazolvánnyal, vagy EESZT applikációval látogathatók a meghirdetett program szerint, de várhatóan a járványhelyzet javulásával már az első napra feloldják a korlátozásokat. Így aztán a koncerteket bárki látogathatja.

Ha valaki épp szabadságát tölti és minden este ott szeretne lenni, a MacskaFészek ideális bázis lehet. Napközben a Kis-Somlyó hegy környezete gazdag kirándulási, szabadidős választékot kínál (akár egy egész napos sárvári kirándulást is), este pedig el lehet ugrani az ide alig 20-22 km-re található Sárvárra.